Peppi, Aita ja pallot


Oi Peppi Bloom. Kehitin tästä kuosista itselleni pakkomielteen viimeistään silloin, kun näin Rosmariinin paidan. Kangas saapui eilen Sashopista ja pitihän se heti laittaa paininjalan alle. Valmistuikin nippa nappa saman vuorokauden aikana. Tykkään tästä kun hullu puurosta. Kaavana on Ottobren Wind tunika koossa 36, joka pääsee aivan varmasti uudelleenkin käyttöön.


Kangasta oli vain 90 cm, joten periaatteessa tämän tunikan tekeminen siitä määrästä on mahdotonta. Mutta kun tahto on kova, niin se tehdään vaikka väkisin. Tässä tapauksessa takakappaleet on leikattu hulpioreunoilta ja takana keskellä on siis sauma. Olipahan siinä säätämistä kohdistamisessa ja ompelussa! Kankaan leveydestä tuli käytettyä joka sentti hyväksi.


Ottobren Susie kaava pääsi toisen kerran käyttöön (aikaisemmin tehty tämä). Muokkasin helmaa pidemmäksi ja leveämmäksi sekä hihat katkoin lyhyiksi. Alkuperäisessä kaavassa on vähän pussittavat hihat, joten suoraan lyhythihaiseksi pätkäistynä ne näytti ensin aika hassuilta, mutta kuminauhat hihansuissa paransivat tilannetta kummasti. Vähän äitiysmekkofiilishän tästä tulee, mutta tulkoon (ja jääköön vain fiilikseksi). Aita-trikoo on ostettu Käpyseltä.

Summer Basic kaava päätyi pallopaidaksi. Vaikka monesti minulle käy koon 34 puserokin, tästä kaavasta koko 36 on hartioista ja kädenteiltä aika nafti. Pallot kotiutuivat kaappiini Triteksistä. Pääntien tein Tosimummon raakareunaohjeen mukaisesti. Hauskan näköinen siitä tuli, vaikkei tässä kuvassa juuri erotukaan.

Kiitos Rosmariinille kuvien ottamisesta!

3 kommenttia

Kiitos kun kommentoit :-)