Lentokoneita ja tähtiä setissä

Kesällä ostin Noshin alesta lentokonetrikoota ja se päätyi pojalle huppariksi. Kaava on Beagle Boy Ottobresta 4/13. Mittailin sen aika reilun kokoiseksi kaavaksi ja päädyinkin tekemään vielä koon 110 cm. Vihdoin keksin myös käyttöä tummansinipohjaiselle tähtitrikoolle, joka Saksasta ylläripaketista meille joskus tuli. Todellisuudessa lentokoneet ovat ihan tummansiniset eikä kirkkaan siniset kuten kuvassa ja sopivat mainiosti tähtitrikooseen. Hiharesorit ja helmataitteen tikkailin vähän näyttävämmäksi peitetikin sijasta vaihteeksi ompelukoneella.
Huppari tarvitsi kaverikseen tummansiniset housut. Kaavakokeiluna Ottobren 4/13 Ultimate Casual puntteja kohden hieman leventäen (ovatpa muuten hassusti rutussa kuvassa). Pituus on 116 cm ja leveys 104 cm. Lisäsin myös taskut samaisesta tähtitrikoosta. Minusta kaava on vähän erikoisen mallinen, tuskin kokeilen toista kertaa. Tummansininen ohut joustocollege on Triteksistä. 

 Tänään ei löytynyt yhteistyöhalua valokuvaukseen. Näin ergonomisessa asennossa herra katseli hetki sitten telkkaria.4 kommenttia

Kiitos kun kommentoit :-)