Savaway ja Chillax

Toukokuussa meillä oli ompeluviikonloppu, jonka tuotoksista osan esittelin kesäkuussa. Samana viikonloppuna oli Savaway-haaste, jossa ostettiin yllätyskangas Ikasyristä ja pe-iltana oli aikaa klo 21-23 leikata ja ommella siitä vaate. Sain tämän turkoosin lammastrikoon palasen, eikä se ensin tuntunut ollenkaan mieluisalta. Juuri ennen ompeluajan alkamista muistin Nannaruun  herkullisen turkoosin tunikan pinkin kanttauksin Pansy Flower (O 1/12) kaavalla ja että olin jo aiemmin muokannut jotain 98 cm koon peruspaitaa käyttäen siitä kaavankin. Joten tuumasta toimeen..hätäilyksihän se meni ja kanttauksen ompelin niin vauhdilla, että jälki oli kamala. Kesällä jossain kohtaa purin kanttauksen ja Nannaruulta ompeluviikonloppuna saadut turkoosit nepparit pois ja kanttasin uusiksi. Turkoosin (ja muunkin värisiä) rengasneppareita oli omaankin ompelutarvikelaatikkoon eksynyt tällä välin Fabriinasta.


Kaveriksi tunikalle valmistui hiljattain Chillax housut. Kaava on Ottobresta 1/13 koossa 92 cm. Trikoo on Kestovaippakaupan multiraitaa. Aivan mahtavat värit, sopii melkein minkä yläosan kanssa vaan. Kaavakin on oikein kiva, Chillaxeja tulee meille varmasti lisää. Mallihan on lantiolta hieman väljä ja lahkeista niukka.

6 kommenttia

 1. Minä tykkään myös Chillax-kaavasta :) Kivan mallinen! Kiva setti.

  VastaaPoista
 2. Yks lemppariyhdistelmistä tuo pinkki-turkoosi :) ja ihanat raitahousut :)

  VastaaPoista
 3. Hahhaa, meillä on molemmilla tytöillä samat housut! Sama kaava ja sama kangas. Tein jo varmaan liki kk sitten, mutta en oo vaan vielä (ehtinyt?) postata niitä. Great minds think alike. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuosi oli ihan omiaan nimenomaan housuiksi, käy niin moneen, mietin jo pitäiskö tehdä toisetkin, kun on niin kovassa käytössä!

   Poista

Kiitos kun kommentoit :-)