Omaan kaappiin


Niin sanattomaksi vetää oma saamattomuus blogipostausten suhteen, etten edes jatka aiheesta sen enempää. Tässäpä nyt sitten näitä, pitkin tätä vuotta tehtyjä vaatteita itselleni. Nanson pehmeästä trikoosta - joka on ostettu Poppanavakasta - tein lepakkopaidan, johon on mallia otettu Me&I:n lepakkohihapaidasta koossa S.


Verson ruusuhuivitrikoosta tein paidan Shelly- kaavalla, aikaisempia kaavakokeiluja täällä ja täällä. Erinomainen kaava!

Samainen paita pääsi nyt trikoohameen kaveriksi. Vinoraita on Noshia ja kaavaa ei ole, leikkasin kappaleet hieman a-linjaan kappaleet. Vyötäröllä on resori - tämän mukavampaa hametta ei olekaan. Käyttö on silti jäänyt vähälle kun enemmän ollut tarvetta pitkille housuille tänä kesänä.

Ylempänä jo linkkaamani Shelly nro 2 pääsi kuvaan farkkuleggareiden kanssa. Farkkujersey on ostettu Seliasta ja kaava on Season Looksin tregginsit kavennettuna.

Lisää tregginsejä, legginsejä mitä lie. Sama kaava kun edellä, mutta ilman kavennusta. Käytössä vähän lörpähtäneetkin. Musta farkkujersey on Tekstiili Fihlistä. Vaikea kuvattava.. Ihanat tennarit sain lahjaksi Rosmariinilta.4 kommenttia

 1. Kivoja vaatteita olet tehnyt itsellesi, sopivat hyvin!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita olet ommellut! :) Minun blogista löytyisi haaste sinulle http://unelmallinen.blogspot.fi/2015/08/blogihaasteet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmallinen, menenpäs heti katsomaan :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :-)