Tunikoita onhan noita

...kertynyt, valmistuneita ennemmin tai aiemmin. Nyt sain kerralla ne kuvattua niin pääsevät sarjatulena blogiinkin. Mummolan tuntu meets Jazzy Look. Mustaharmaa tunika koossa 36 Verson Puodin joustocollegesta. Kaava löytyy Ottobresta 5/15. Tykkään kovasti, tämä kaava taitaa päästä toistekin käyttöön.


Mustat joustocollegehousut ovat ihan oikeasti vielä mustat, eikä niin haalistuneet kun kuva näyttää. Kaavana oli Ottobren Sammalikko, johon tein takataskut ja polvien molemmin puolin viistot leikkaukset. 


Hanhelista ostetusta viskoositrikoosta tein tunikan koossa 36. Kaavana on Colorful Concrete Ottobresta 5/15. Harmittavasti neulos ei riittänyt ihan täyspitkiin hihoihin, joten ne ovat n.7/8 pituiset, mikä ei miellytä laisinkaan. En taida jaksaa lyhentääkään, kun pysyy hyvin rutattuna lyhyemmäksi käsivarrella.

Mustat caprilegginsit trikoosta, kaavana Season Looksin tregginsit. Nämä samat pöksyt vilahtivat jo aiemmassa Pellavasta-postauksessa.4 kommenttia

 1. Olen täällä blogissasi käynyt jo pariin kertaan tänään :D. Piti oikein tulla katsastamaan tuo Jemma-tunika uudestaan ja täällähän oli jo uutta. Sinulle näyttää hyvin sopivan nuo Ottobren kaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottobren kaavat on minulle aika hyvät, toisinaan notkoselälle hieman muokkailen. Kiitos ja tervetuloa uudelleen :-)

   Poista
 2. Löysin blogiisi ja taidanpa käydä toistekin. Tosi kivoja vaatteita olet ommellut. Ja kiitos, sain taas puhtia omiinkin ompeluihin. Jospa saisi vihdoin toteutettua jotain myös itselle. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Magnolia kommentista, tosi kiva kuulla että täältä löytyi inspiraatiota :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)