Kangashamstrausta ja pari paitaakin


Kävin pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa Metsolassa, tällainen saalis sieltä; ylärivi pilvet velouria, muut joustista, alhaalla pari trikoota. Olen kovin iloinen erityisesti joustiksista, valikoimaa oli paljon enemmän kuin nettikaupassa.  Punainen pallo on kakkoslaatua, mutta hintakin oli tosi edullinen.


Dinosaurustrikoo pääsi jo paidaksikin. Kuosi ei ole itselle kovin mieleinen, mutta 4-v poika viettää ikuista jura-aikaa, joten suosio on taattu. Koska peitetikkari ja nauhankääntäjä oli hyvällä yhteistyötuulella, samoilla tulilla tein sitten tytöllekin paidan. Nyt peitetikillä säädöt diffi 1,2, lankojen kireys n. 6, tikin pituus 4. Muuten jälki hyvää, mutta tikin pituus todellisuudessa on ehkä 1 mm, haluaisin sen olevan pitempi, mutta diffin pienentäminen tuntuu heti lyhentävän tikkiäkin. Pojan paidan kaava More Grey 104 cm, tytölle Loikka 86 cm helmaa vähän pidentäen ja levennetty.

Paidat pääsivät heti käyttöön Muumimaailmassa viime viikolla. Tässäpä reissumme kuvasaldo olikin, sen verran kiirettä piti Tiuhtin ja Viuhtin perässä juostessa ettei kameraa tullut juuri esiin kaivettua.


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)