Palloshortsit ja sirkus-Hoops
Olen aivan hullaantunut näihin palloshortseihin. Ruskeapohjainen valkopallopopliini on Eurokankaasta ja kaavana on malli nro 26 (O3/12).  Pienensin kaavan pienintä kokoa 92 cm kokoon  86 cm. Vyötärölle tein taakse ihka ensimmäisen napinläpeni, tai paremmin sanoen kone sen teki, kerroin koneelle napin halkaisijan ja painoin kaasua, hyvä tuli! Napinläven tein kuminauhaa varten, jätin siihen extramittaa jotta sitä voi säätää tarvittaessa pidemmäksi helposti. Josko nämä menis vaikka vielä ensi kesänä...Lahkeensuiden kuminauhat laitoin huomattavasti lyhyemmäksi kuin ohjeen 40 cm / puntti, jättäen niihinkin kasvunvaraa. 

Hoops paidan kaava on Ottobresta 3/12. Tarkoitus oli pienentää kaavan pienin koko 92 cm 86 cm:ksi, mutta onneksi mittailin ensin ja totesin, ettei tarvetta. Shortsien kaveriksi halusin välttämättä vaaleanpunaruskean paidan, eikä sopivaa trikoota kaapista löytynyt. Prismasta Dylonin väriä kauppakassiin ja paita koneeseen.
 Tässä lopputulos. Äh, olis voinut jättää värjäämättä. Sävy ei ole kaunis vaaleanpunainen, vaan silmiäni ärsyttävä pinkin ja vaaleanpunaisen välimuoto. Kaava on tosi kiva ja tosiaan koko 92 cm juuri sellaisenaan sopiva n. 10 cm lyhyemmälle tytölle.

2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit :-)