Lomatunnelmia


Takana on pari viikkoa lomailua ja mökkeilyä Sulkavan suunnalla. Tämä kuva on Liehtalanniemen museotilalta Puumalasta. Paikan päällä meitä tervehti 3 lammasta, kukko ja kana. Ne kiinnosti poikaa kiitettävästi sillä aikaa kun tyttö nukkui päiväunia ja vanhemmat kuuntelivat pehtoorin tarinoita paikan historiasta. Pojan vaatteet on esitelty aikaisemmin.
Sulkavan Linnavuori valloitettiin sateisena päivänä. Hyttysiä oli täällä(kin) erittäin paljon. Tytön neliöpipoa en olekaan tainnut postata, se on valmistunut jo keväällä enkä taida edes muistaa kankaan ostopaikkaa.
Mikkelin Visulahdessa vietettiin aurinkoinen ja mukava päivä. Tytölläkin on nyt sen verran ikää (1v 8kk) ja taitoja, että pystyy leikkipaikoista nauttimaan. Menohaluja voisi olla vähän vähemmän ja järkeä enemmän...Tytön hattu on mummin tekemä ja joustiscaprit on postattu aikaisemmin.


Nämä vaatteet valmistuivat sopivasti ennen lomaa. Pojalle More Gray kaavalla raglanpaita koko 104 cm, raitajersey on Kestovaippakaupasta ja Merirosvot ovat Royal-Tuotteelta.

Mietin pitkään mihin vaatteeseen raaskin Metsolan ihanan hippiekukkajoustiksen käyttää. Päädyin Suuren Käsityölehden 2/2012 huppumekkoon, jatkoin olkaa taas pidemmäksi Amelien tyyliin. Koko on 80 cm.  Eteen oli tarkoitus tehdä ohjeen mukainen (elämäni ensimmäinen) nappilista, mutta heti alkutöikseni leikkasin halkion keskelle, ja niin piti kehitellä suunnitelma B. 

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)