Kirppistelyä Piilossa

Olimme pari päivää visiitillä pääkaupunkiseudulla ja eilen kävin pitkästä aikaa kirppiksellä. Paikka oli lastentarvikekirppis Piilo Helsingin Vuosaaressa. Vierailusta jäi oikein hyvä mieli muutenkin kuin ostosten vuoksi; siistit tilat ja ystävällinen palvelu. Siellä on myös Ikasyrin kankaita myynnissä ja etukäteen pienesti toivoin, että uusimpiakin kuoseja olisi jo löytynyt, mutta eihän ne ymmärrettävästi olleet vielä sinne ehtineet. Uudet viidakko- ja hämähäkkikuosit olisi kovasti kiinnostanut, ja koska juuri Ikasyrin kangaslähetys saapui, ei nyt heti haluaisi uutta tilausta tehdä. No, kankaitten sijaan löytyi ylimmän kuvan hellyttävät tennarit pikkuneidille sekä housuja: turkoosit Tutan froteehousut 74 cm, ruskeat Tutan pallohousut 80 cm ja violetit Lindexin housut 86 cm (oikeasti pienemmät). Mukaan tarttui vielä vaaleanpunaiset velourhousut valeprässeillä 92 cm, mutta ne lahjoitin jo eteenpäin. Nämä kaikki ovat hyväkuntoisia ja maksoivat yhteensä 8,90 eur. Kaikki mieluisat paidat oli jo niin nukkaantuneita ja kulahtaneita, että niitä ei tarttunut yhtään mukaan. Paljon oli tarjolla merkkitavaraa, kuten P.O.P, Småfolk, Me&I jne, mutta hinnat oli mielestäni vähän yläkanttiin kuntoonsa nähden.

2 kommenttia

  1. Voitaisko joskus tehdä vaikka kimppatilaus Ikasyriin, vai mitä tuumit? Monesti jää itellä tilaus tekemättä niiden postikulujen vuoksi... Tosin tällä hetkellä tuntuu kangaspinot taas kaatuvan syliin, mutta kun aina tulee myyntiin kaikkee uutta kivaa...

    VastaaPoista
  2. Hyvin voitais, ja miksei vaikka muuallekin ?! Nyt Ikasyrin sivuilta on kadonnut tuo viidakkokuosi, mutta Sampsukasta se taas löytyis..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)