Pojalle kesä(yö)vaatetusta

Että tämmöinen poseeraus tällä kertaa. Hihaton paita ja sortsit valmistuivat Hanhelin etsi eläimet-trikoosta jo ennen vappua. Hihaton paita on oma muokkaukseni Ottobren 301 istuvasta mallista. Shortseissa on pohjana uusimman Ottobren On the road again-bermudan kaava, vyötärölle laitettu resori.
Dinosetti valmistui eilen illalla, joten ne piti heti laittaa yöunillekin, koska dinosaurukset ovat tämän hetken hitti. Paidan kaava Ottobre 301 suora malli, shorteissa nyt pohjana uusimman Ottobren Pirate-bermudat. Tämä paita aiheutti kyllä paljon harmaita hiuksia. Ensinnäkin jouduin pääntieresorin purkamaan, kun ensimmäisen kerran resori tuli niin epätasaisesti. Ei tämäkään lopputulos hyvä ole, mutta kelpaa omaan käyttöön. Toisekseen..miksi kuviollisiin kankaisiin pitää laittaa kuvioita molemmin päin? Ihan oikeesti mietin kummin päin vaatteet leikkaan, ja päädyn että haluan tuon vihreän leveän dinon näkyviin oikein päin. Nyt kun lopputulosta katselee, niin olisi pitänyt tehdä toisin päin. Shortsien etukappaleelle ei sitten osunut dinoja oikein päin juuri ollenkaan. Kuosi on kyllä kiva ja värit minun makuuni. Kangas Tiritomista.

Saunan jälkeen punaposkea naurattaa. Kukaan ei varmaan huomaa pöydällä kannettavan dvd:n kaukosäädintä, jonka kanssa iltapuuro useimmiten syödään...Paitana jälleen Ottobren 301 suora malli, housuissa kaavana Ottobren 1/07 Raitapitkikset lyhennettynä capripituisiksi. Trikoo Triteksistä, aika ohutta ja hankala työstää. Tämä setti jäänee vain yökäyttöön, muita varmaan tulee käytettyä päivin ja öin. Kaikki tämän postauksen vaatteet koossa 98 cm.

1 kommentti

  1. Kivoja settejä! Tykkään tosi paljon tuosta dinokankaasta, siinä on niin kauniit värit. Taitaa vaan olla sen verran poikamainen, että on turha tytölle edes ehdottaa...
    Minä taas tykkään juurikin noista trikoista, joissa menee kuvioita molemmin päin. Ne saa kaikkein parhaiten hyödynnettyä. Tosin välillä saa kyllä miettiä sitä asettelusuuntaa...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)