Auringossa

Terveisiä Sharm-El-Sheikistä. Tässä kiipeilijäkaisamme on vauhdissa hotellin leikkipaikalla. Juuri ennen matkaan lähtöä valmistui päällä oleva mekko. Jalassa olevat joustiscaprit on edellisestä postauksesta.
Mekko on tehty Suuri Käsityölehden 1/09 kaavalla, samaa kaavaa kokeilin jo aikaisemmin täällä. Kaava on tosi leveä, tuo viime keväänä tehty 74 cm menee vieläkin hienosti. Sama 74 cm on pohjana tässäkin, pituutta on lisätty ja etukappaletta kavensin jättämällä pääntieltä laskokset pois. Hihan kaavan leikkasin keskeltä kahtia ja pidin pääntieltä kappaleet yhdessä, mutta hihansuita reippaasti päällekkäin ja lähdin piirtämään pitkähihaiseksi. Päälle mallailin vielä Dreamland tunikan 104 cm koon hihaa, mikä oli valmiiksi piirrettynä ja siitä salaatista syntyi nämä hihat. Materiaalina on Myllymuksujen bambujoustofrotee. Kasvunvaraa löytyy mutta silti jo varsin käyttökelpoinen vaate.
Tässä kuvassa oleva tunika on tästä postauksesta. Jalassa olevat shortsit ovat valmistuneet viime keväänä täältä ja vielä mahtuvat :-)
Melkoinen vahtiminen oli tytössä. Heti jos ote kirposi, tyttö otti oitis suunnan kohti uima-allasta.
Pojan kanssa lomailu sen sijaan on jo tosi helppoa. Vesipyssyn kanssa aika kului mukavasti.

2 kommenttia

  1. Ihanan aurinkoisen näköistä! Täällä matkakuume sen kun kasvaa, kun tuollaisia kuvia katselee... Säästyittekö vatsataudilta?

    VastaaPoista
  2. Oli ihanan aurinkoista, mutta meille sattui aika tuulinen viikko. Vatsataudeilta onneksi säästyttiin, mutta ruokailtiinkin vain omassa hotellissa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)