Jälkijunassa

Otsikko viittaa siihen, että ihanasta ompeluviikonlopusta kahden ystävän kera on jo 3 viikkoa kulunut, ja minulla on vielä bloggaamatta sitä ennen valmistuneita vaatteita. Nyt vain on paljon enemmän intoa istua ompelukoneen kuin tietokoneen edessä.
Ruskeat perushousut ovat jälleen Saimi kaavalla lahjeosaa pidentäen koossa 110 cm. Materiaalina ruskea joustofrotee. Paitojen hinausautojoustis on Ellen&Elvirasta Be Timelessin tuotantoa, ohutta ja nukaltaan epätasaista. Paitojen kaavat ovat lyhythihaisessa More Grey 110 cm ja pitkähihaisessa On The Road 116 cm.
Jatketaan edellisen postauksen aina ei voi onnistua-teemaa. Topin kaava on Diamond Dear (Ottobre 3/11) koossa 92 cm. En huomioinut että tämä materiaali joustaa huonosti, joten toppi on niin tiukka että se piti ottaa saman tien pois. Pääntiellä ja hihansuissa on framilon ommeltu suoraompeleella oikean puolen reunaan, taitettu vajaa sentti ja ommeltu peitetikillä päältä. Tämä tekniikka toimi ja onnistui hyvin. Jännä materiaali on ostettu Jofotexista. Velourina se on ostettu, mutta joka toinen pystyraita näyttää joustofroteelta.

Shortsit ovat vaaaaltavan kokoiset. Kaavana on Frilly Ruffle rimpsupeppuhousut ilman rimssuja ja muutenkin pelkistettynä Ottobresta 3/11. Piirtämääni kaavaa en enää löydä, mutta luulen kokona olevan 92 cm. Ennen kuminauhojen laittoa sovitin niitä päälleni ja mahtuivat hyvin, vähän lyhyet kuitenkin että alkaisin omiksi mikroiksi tuunaamaan. Tyttö inhosi näitäkin ja naurettavan isoilta ne näyttikin, joten viikataan setti kangaskaappiin odottamaan tuunausinspistä.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)