Kilpikonnasetti

Eihän siinä paitakoon vaihtamisessa hyvin käynyt. Koossa 98 cm vielä mennään. Nyt käsittelyyn pääsi Sampsukan kilpikonnajoustis, joka tietokoneen ruudulla oli yksi niistä "pakko saada"-hankinnoista, kankaana hyppysissä ei oikein innostanut, mutta valmiina vaatteena sitten taas aikas ihana. Koska tätä oli hamstrattu metri (ja saumurissa vihreät langat), niin se pääsikin tämän kokeilusetin materiaaliksi.
Toistan varmaan jo itseäni, mutta poika on hoikkaa mallia ja halusin kokeilla kapeampaa housukaavaa (ja alkoi se paljon käyttämäni Suuri Käsityölehden housukaava jo kyllästyttämäänkin), joten housut ovat Saimi svetarihousut Ottobresta  01/09. Puntteja jatkoin ja laitoin kuminauhat, korkeat resorit olisi olleet vähän tyttömäiset...vai olisiko? Kaava yllätti positiivisesti mallilta ja istuvuudelta, eikä siinä ole ulkosaumojakaan ollenkaan. Ei ollenkaan liian kapea, itse asiassa Me&I:n svetarihousut ovat vielä kapeammat kuin nämä. Ensi kerralla ehkä vähän madallan vyötäröä.
Paidan kaava on Villi Viikinki (Ottobre 6/2010). Niukaksi mainostettu malli ei meillä niin kovin niukka vaikka saumattukin reippaammin. Ruskea tenceljoustis etu- ja takakappaleella myös Sampsukasta. Etukappaleelle mateli myös yksi kilpikonna.

1 kommentti

  1. Onpas kivan näköinen! Mulla kanssa odottais tuolla pari kangasta yöpukuprojektia... mutta kun on niin paljon kivempaa ommella kaikkea muuta...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)