Parit apinat ja elefantit

Reilu viikko sitten valmistui kaksi paitaa Ikasyrin eläintrikoosta. Kummatkin Ottobren Creative Workshop 301 kaavan suoran paidan kaavalla, koko 98 cm. Yllä oleva paita lähti 3-vuotislahjaksi Jyväskylään. Tämän paidan pääntien kanttasin (muistaakseni) pitkästä aikaa resori "nelinkertaisena".
Äitin lisäksi oma poikakin tykästyi kuosiin ja tuloksena samanlainen paita, mutta pääntie keltaisella resorilla vain kaksinkerroin taitettuna. Auto nostettu silmien eteen, koska kuvaahan ei olisi saanut ottaa. Mummi oli juuri laskenut, että pojalla on 105 pikkuautoa. Aika paljon. Liikaa! Lelulaatikoiden lisäksi myös vaatekaappi alkaa olemaan suhteellisen täynnä, olin päättänyt että tämä jääköön viimeiseksi koon 98 cm paidaksi, vaikka koko varmasti vielä pitkään sopiva meille. Mutta kuinkahan siinä sitten kävi...


4 kommenttia

 1. Wau, teillä menee vielä 98 cm, kun meillä pitää värkätä 110 cm vaatteita, tai ainakin raajoista pidennettyjä 104 senttisiä! Meidän tytöstä tulee varmaan jättiläinen...

  Kivoja paitoja kuitenkin ovat :) Meillä on teeppari tuosta kankaasta, tykkään kyllä kovasti.

  VastaaPoista
 2. Hmm... meillä vissiin myös iso tyttö kun käyttänyt jo kohta vuoden 104cm... ja nyt kun ompelen hänelle, teen jo 110cm. Tosi kiva paita oli!

  VastaaPoista
 3. Kivat paidat, on siinä pojalla ainakin autoja mistä valita, mutta kai se on hyvä niin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Kovasti toivoisin, että pojan ruokahalu olisi parempi niin sekä pituus- että varsinkin ympärysmittaa tulis enemmän ja vaatekokokin kasvais. Enkä vain sen takia että olis hyvä syy tehdä uusia vaatteita :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)