Lökäpöksyt

Ai miten niin olen ollut Me&I vaatekutsuilla? Piti mennä vain ideavarkaisiin, mutta tulihan sitä tilauskin tehtyä. Ja jotain jopa itsellenikin sieltä odottelen. Näihin housuihin ihastuin, joten pakko oli kokeilla itse niiden tekemistä.
Kaavan piirtelin päästäni apuna muistikuva housuista ja tavalliset 74 cm housut vähän suuntaa antamassa.  Taskun tein laiskuuttani hyvin yksinkertaisena versiona ja sijoitin eteen. Taskuun applikoin pienen sydämen ruskeasta velourista. Etu- ja takakappaleet ovat ihan samanlaisia, paitsi vyötäröltä edestä matalampi.
No ei niistä nyt niin lökäpöksyt tullut kun esikuvansa on, mutta ihan hauskat silti. Vihreä velour on Lasten Metsolasta ja ruskea resori Tekstiili Fihlistä.
Tyttö leikki (ja söi) tänään onnellisena veljen leluilla, kun veli oli hoidossa eikä kukaan napannut leluja jatkuvasti pois käsistä.
Pitkään maltoinkin mieleni uusien kangashankintojen suhteen. Nytkin piti Ottobresta tilata vain pinkkiä keijua, kun aion siitä tehdä pipon tytölle. Nooh aika kallis pipo siitä tulee :-) Ylärivi trikoota, vasemmalla alhaalla eka svetarineulosta, sitten 2 resoria. Ja sitten kaupanpäällisinä 3 nauhaa n. 60cm pitkiä :-) Että voi ilahduttaa tällainen yllätys! Muutenkin palvelu k.o kaupassa oli ystävällistä ja nopeaa.
Triteksissäkin kävin hakemassa yhtä resoria...4 vasemmalta trikoota, 1 college, 1 resori. Että näin.

5 kommenttia

 1. Ihanan syksyinen setti. Ja kivan näköisiä kankaita!! Mulla käy usein samoin. Pitää tilata joku tietty kangas ja yhtäkkiä ostoskorissa on vähän enemmän :-)

  VastaaPoista
 2. Mä kans sorrun klangas ostoissa ihan samaan. Kivat pökät..pitäs itsenkin tuolla mallilla tehdä.

  VastaaPoista
 3. Kivat pöksyt! Mulla on ens vkolla ko. kutsut ja vähän kutkuttais nuorimmalle just nuo housut tilata... Täytyy pyytää jotakuta muuta varmaan täyttään tilauslomake ja istua ite käsiensä päällä ettei karkaa taas mopo käsistä. Mä sain tänään haettua verhokankaita ja päiväpeittokangasta, voi olla että niiden kanssa nyt menee tulevat päivät eikä ehdi lapsille tekeen mitään. Mutta saapa kotia taas vähän enemmän kuntoon!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Mulla kangaskaappi on ollut täynnä jo pitkän tovin, ja nyt kankaita on myös erinäisissä laatikoissa ja pusseissa pitkin ja poikin. Ja lisää tekis mieli tilata...
  Nannaruu, olisit päässyt helpommalla jos tilaisit Avaroom:sta päiväpeitot :-) Ostin pojalle sen joku aika sitten ja on tosi hyvä, nyt tulee sänky usein pedattuakin.

  VastaaPoista
 5. Söpöset pökät. Kankaita ei ole koskaan liikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)