Tähtiä siellä ja täällä

Tätä ihanaa ruskeaa tähtivelouria oli pieni palanen  pojan tähtipaidan jäljiltä. Siitä riitti lökäpöksyjen ver. 2.0 etukappaleeseen (ver 1.0 täällä). No mitäs sitten taakse?
Mulla on varmaan huono mielikuvitus tai jotain, mutta valkoinen tähtihän se sinne ilmestyi. Molemmat velourit lienee Lasten Metsolasta ja raidallinen resori tuli hiljan Royal-tuotteelta. Sovituskuvaa en nyt saanut aikaiseksi ottaa. Aika samalta näyttävät kuin edellisetkin, vähän haara-vyötärö mittaa kasvatin.
Pojan haalariin sopivaksi askartelin ruskeasta velourista pipon, ja mikäpä muu kuin tähti siihen ilmestyi otsalle. Vuori on tummanruskeaa trikoota ja välissä on Kangastukun windstopper. Harmi vaan että tein tästä aika naftin, en ajatellut että windstopper ei juuri jousta. Mutta kai se käytössä silti vähän venähtää...toivottavasti, ei yhtään huvittaisi tehdä samaa uudestaan.
Jatketaan vielä samalla teemalla. Tämä kuva on jo keväällä otettu ja paitakin valmistui varmaan tammikuussa. On ihan ensimmäinen paita minkä tein tämän ompeluinnostuksen alettua alkuvuodesta (vaikka taisin jossain mainita jonkun muun paidan olleen se nro 1). Jostain syystä tämä vain on jäänyt postaamatta. Turkoosi paksuhko trikoo on Triteksistä, tähdet on applikoitu molempiin olkavarsiin ja eteen ruskeasta velourista. Kaavana tuttu ja turvallinen Ottobren 301 CW istuva.


1 kommentti

  1. Ihania ompeluksia! Ekaa kertaa eksyin tänne blogiisi ja ihastuin! Arvontaankin kerkeän vielä osallistumaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)