Flow ja arvontatulos

Flow-tunika (O 4/12) saapui vihdoin meillekin. Helppo kaava, joka istuu ja näyttääkin hyvältä. En enää yhtään ihmettele sen suosiota. Iso helmakappale etukäteen vähän epäilytti, mutta se laskeutuu hyvin ja ulkovaatteidenkin alla menee hienosti. Koko 92 cm on tytölle sopiva. Pidän tästä violettipohjaisesta Lillestoffin skandinavian kukat-kuosista kovasti, sen hankintapaikkaa en enää muista.
Tumman violetit trikoot ovat taas Suuren Käsityölehden kaavalla, tällä kertaa lahkeensuut tein Sortilège-legginsien (O 1/11) tyyliin. Somistekappale suorastaan huutaa vielä nappeja seurakseen, mutta  ajattelin laittaa ne vasta kun varrelliset kengät ovat tältä keväältä jätetty pois käytöstä jotta napit eivät paina kenkien alla (en suinkaan ole jättänyt laittamatta niitä laiskuuttani). Trikoo on ostettu Triteksistä.

Vaaleanpunaiset housut ovat taas Milla-neuloshousut (O 6/10). Materiaalina on sama joustofrotee, kun edellisen postauksen applikoitu sydän, hankittu muistaakseni Seliasta.

Ja sitten alkaakin rumpujen pärinä....on aika julkistaa

ARVONNAN TULOS

Arvonta-aika päättyi eilen puoliltaöin. Palkintoja oli 2 ja kommentissa pyysin kertomaan kumpaa tavoittelee. Kolme osallistujaa ei sitä kertonut, joten aloitin arvonnan arpomalla heidän kantansa. Arvontaan pääsi mukaan yhteensä 52 arpaa, ja ne jakaantuivat ihan tasan, molempia palkintoja oli siis havittelemassa 26 arpaa. Satunnaislukugeneraattori arpoi voittajille luvut 3 ja 14, joten voittajat ovat:
Palkinto 1: tekemäni paita/tunika tms. lapselle 
Tiina 21. maaliskuuta 2013 11.07 kommentillaan:
Kahdella arvalla mukana. Nyt ei äkkiseltään tule yhtään tiettyä postausta mieleen, mutta kaikki tyttöjen mekot, tunikat yms. tulee tiirattua tarkkaan :)

Palkinto 2: 20 eur lahjakortti Royal-Tuotteelle
Mari 21. maaliskuuta 2013 11.22
Kaksi arpaa. Osaat tehdä niitä nahkatossuja, taito jonka tahtoisin itsellenikin.
Palkinnoksi kelpaa kumpi vaan. Paita pojalle koossa 110/116 tai lahjakortti. Jos on valittava niin olkoon tuo lahjakortti nyt sitten ykköstoive, Royaltuotteelle sen saa helposti tuhlattua :)


Onnittelut voittajille ja lämmin kiitos kaikille osallistujille! Lukijoita tuli arvonnan aikana useampi lisää, tervetuloa! Oli hienoa lukea kommenttejanne, jotkut muistivat tosi vanhojakin juttuja ja sekin oli kiva kuulla, jos joku oli idean tai vinkin blogistani löytänyt.

7 kommenttia

 1. Tykkään tästä Flow'sta kovasti! Tää kukkakangas sopii siihen tosi hienosti. Ja housut/leggarit on kivat myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin tässä kuosi ja kaava kohtaavat onnistuneesti.

   Poista
 2. Niin hienoa! Kiitos paljon.

  Itse en ole tuota Flow-tunikaa kokeillut vaikka todella monta hienoa versiota siitä olen nähnyt, kuten tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olisi kiva kuulla mihin lahjakortin käytit!

   Poista
 3. kaunis, kaunis Flow! en tiennytkään, että tuo on lila-pohja - olen sen pohjan luullut olevan pinkki...

  VastaaPoista
 4. Ihanat vaatteet ihanalla pikkuneidillä! :)

  ps. Sinulle on blogissani haaste ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)