A R V O N T A



Neljän päivän kuluttua tulee 2 vuotta täyteen ensimmäisestä postauksestani. Kahdessa vuodessa on kertynyt 145 blogitekstiä, jotka sisältävät 443 valokuvaa, joissa on noin 200 ompelusta ja muutamia virkattuja ja neulottuja vaatteitakin. Blogini on saanut seurakseen 46 lukijaa. Kommentteja on kertynyt 278 kpl, joista osa tietenkin omiani mutta ei tämä onneksi ihan yksinpuhelua ole ollut. Kiitos ja kumarrus siis kaikille lukijoille ja kommentoijille, teette bloggaamisesta paljon hauskempaa! Blogin sivuja on katseltu nyt 20916 kertaa, joista eilen 65 kertaa. Tulipahan talletettua vähän blogin tilastotietoa itsellekin muistoksi.

Blogin viettäessä puolivuotispäiväänsä pidin ensimmäisen arvonnan, joten onhan nyt jo korkea aika toisen.
Kahden vuoden kunniaksi on palkintojakin kaksi:

1. Käsistäni valmistunut paita/tunika tms. lapselle koossa 62-122 cm tai vaihtoehtoisesti lasten vaateompeluun soveltuvaa kangasta ainakin paitaan tarvittava määrä. Väri- ja materiaalitoiveita saa esittää, huomioin ne mahdollisuuksien ja mielialani mukaan :-)


2.palkinto on 20 eur lahjakortti Royal-Tuotteelle.


Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee kommentoida tätä postausta. Toivon lukevani kommentistasi, mikä blogini vaate/juttu on miellyttänyt tai muuten jäänyt mieleesi sekä kumpaa palkintoa tavoittelet. Jos valintasi on palkinto nro 1, tarkenna koko- ja väritoiveet vaatteelle tai väritoiveita kankaalle.

Arpoja on jaossa seuraavasti:
1 arpa kommentista
2 arpaa lukijalleni kommentista tai ei-lukijalle kommentista ja linkittämisestä omassa blogissaan 
3 arpaa lukijalleni kommentista ja linkittämisestä omassa blogissaan

lLinkittämiseen voi käyttää ylintä kuvaa. Lukijaksi voi liittyä arvonnan aikanakin 20.-29.3.13. Anonyymit muistattehan erottuvan nimimerkin! Arvonnan päätyttyä julkaisen voittajat blogissa sekä laitan viestiä heidän blogeihin/sähköposteihin jos ne on tiedossani. Jos voittajaa ei ole tavoitettu viikon kuluessa, arvon uuden voittajan.






42 kommenttia

  1. Onnea kunnon blogitaipaleesta!
    Muistan lukeneeni ilahtuneena kommenttiasi trikookauluspaidan ompelusta ottobren ohjeella, sillä kyseinen ohje kiinnosti. Ja jos voitan, niin haluttaisi ensisijaisesti tunikaa justiinsa 122 kokoiselle tyttärelle.

    VastaaPoista
  2. Mekkoja pitää aina käydä vilkuilemassa :). Jos voitan, niin ottaisin mieluiten lahjakortin Royal-tuotteelle.

    Päivi S

    VastaaPoista
  3. Onnea kahden vuoden mittaiselle taipaleelle Blogimaailmassa!
    Kolmella arvalla mukana...
    Mieleenpainuvin näin äkkiseltään oli mussukoista mussukoille tehtynä, eli liivaria lapselle ja nukelle haalari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kommentoitko vielä kumpaa palkintoa tavoittelet :-) ?

      Poista
  4. Onnea! Kolmella arvalla lähden tavoittelemaan lahjakorttia! =) Mieleen tulee ensimmäinen vierailu blogissasi kun googletin infoa noista ommeltavista niminauhoista ja -merkeistä. Sitten sattumalta poikkesin täälläkin. =)

    VastaaPoista
  5. Tuoreena lukijana osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Blogia selaillessa silmiin pisti kiva Moondrive -setti =)

    VastaaPoista
  6. Kolmella arvalla mukana ja lahjakortti toiveissa. Onnea kaksivuotiaalle! Blogista näkee hienosti kuinka käsitöitä ajansaatossa kertyy.

    VastaaPoista
  7. Mukana yhdellä arvalla ja tavoittelen lahjakorttia. Blogiasi seuraan aina hymyissä suin, kun tuo teidän punapäätyttö on niin ihastuttava ja tulee niin oma tyttönen mieleen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sait minut hymyilemään tällä kommentilla, kiitos!

      Poista
  8. Kahdella arvalla mukana. Nyt ei äkkiseltään tule yhtään tiettyä postausta mieleen, mutta kaikki tyttöjen mekot, tunikat yms. tulee tiirattua tarkkaan :)

    VastaaPoista
  9. Onnea!
    Tuosta poikien trikoisesta kauluspaidasta tulen varmaan uudestaankin imemään inspiraatiota :)
    Mukana yhdellä arvalla tavoittelemassa lahjakorttia.
    MarjoM

    VastaaPoista
  10. Kaksi arpaa.
    Osaat tehdä niitä nahkatossuja, taito jonka tahtoisin itsellenikin.
    Palkinnoksi kelpaa kumpi vaan. Paita pojalle koossa 110/116 tai lahjakortti. Jos on valittava niin olkoon tuo lahjakortti nyt sitten ykköstoive, Royaltuotteelle sen saa helposti tuhlattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Ei muuta kuin kokeilemaan nahkatossujen tekoa, se on yllättävän helppoa ja nopeaa :-)

      Poista
  11. yksi arpa
    ekaa kertaa lueskelemassa

    ja ekana kiinnitti huomion tuo kaunis kukkatakki. oikein nami =)

    Lahjakortti olisi ykköstoiveena mutta mikä jottei vaatekin ;)

    VastaaPoista
  12. Parhaiten on jääneet mieleeni ne ongintapussukat koska se oli ihan loistoidea ja päätin sen kopioida seuraaville kekkereille. Näin ei ole vielä tapahtunut mutta varmasti pian. Pääsen mukaan varmaankin kahdella arvalla, äsken kylläkin vasta liityin lukijaraatiin vaikka silloin tällöin olen juttuja jo aiemmin lukenut. Blogin puuttuessa tuo kolmas arpa jää saamatta. Palkinnoksi kelpaa mikä vain, mieluiten kuitenkin kangas tai lahjakortti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, olet mukana kahdella arvalla! Hauska kuulla, että joku toteutuskelpoinen idea löytynyt täältä. Itse olen idean ongintapussukoihin saanut Rosmariinilta vaikka hän ei olekaan niitä tainnut blogata :-)

      Poista
  13. Löysin blogisi Royal-tuotteen blogin kautta. En ole vielä ehtinyt tutustua lähemmin tekemisiisi, mutta jään kyllä lukijaksi.

    Lahjakortti olisi kyllä mieluinen.

    Mukana kolmella arvalla: lukijana, kommentoimalla ja omassa blogissa mainostamalla astakostanteki.blogspot.fi.

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla lahjakorttia tavoittelemaan :)
    hulamaja ät gmail.com

    VastaaPoista
  15. Kaksi arpaa, uutena lukijana en voi sanoa mieleenjäävintä postausta mutta toivottavasti niitä tulee jatkossa :)
    Lahjakorttia tavoittelen.

    VastaaPoista
  16. Mukana kahdella arvalla. Mä aina katsastan mitä ihanaa oot tehny Metsolan kuoseista. (Ja toki siis lastenvaatepuolta muutenkin.) Niin ja lahjakortti ois ihana. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja osallistumisesta! En kuitenkaan löydä linkkiä tai sinua lukijalistalta mutta yhdellä arvalla toki olet mukana ja vielä tietysti ehtii toisenkin arvan lunastamaan :-)!

      Poista
  17. Onnea 2-vuotiaalle! En osaa yhtä postausta mainita, mieleen ovat jääneet tekemäsi lastenvaatteet kivoista kankaista. Kolmella arvalla mukaan ja toiveena tunika 104 cm tyttöväreissä.

    VastaaPoista
  18. Onnea 2-vuotiaalle. Kahdella arvalla mukana. Tunikaa toivoisin tytölle koossa 92 ja ihastuin pilvikankaaseen ja Angry Bird-kuvaan. Tykkäsin myös tuosta bambikankaasta :)

    VastaaPoista
  19. Mukana minäkin, kolmella arvalla! Parasta on katsella ihania sovituskuvia :)

    Toiveissa paita pojalle koossa 92.

    VastaaPoista
  20. Kaksi arpaa kiitos, jos mä taas voittaisin? Ykköspalkintoa tavoitellaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja osallistumisesta! Sit kannattaa laittaa lotto vetämään jos taas voitat :-) En kuitenkaan löydä linkkiä tai sinua lukijalistalta mutta yhdellä arvalla toki olet mukana ja vielä tietysti ehtii toisenkin arvan lunastamaan :-)!

      Poista
  21. Onnittelut kahdesta veestä!
    Nyt pitää osallistua kolmella, eli:
    Ihan mieleenpainuvinta blogissasi on se kuva jossa teidän poika pitää käsillä silmiä auki ettei salama räpsäytä silmiä kiinni, edelleen söpöintä ikinä ;)

    Ykkönen palkinnoista ehdottomasti, jotakin tyttömäistä tytölle koossa 80 (tarkistetaan mitat tarvittaessa)..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämäkin kommentti sai minut hymyilemään muistellessani kuvanottohetkeä :-)

      Poista
  22. oih...ihana blogi. Roudan murusten kautta tänne tulin ja jäin lukijaksi. aivan mielettömiä ompeluksia ja ihania neulomuksia. erityisen paljon pidin neulotusta kietasupaidasta..tarttee vähän apinoida ;) kahdella arvalla mukana arvonnassa. ja mikäli sattuu voitto ensimmäisen kohdalle niin ihan pientä pojan vaatetta pääsisit tekemään eli sen suhteen vapaat kädet :) tulisi ihan vastasyntyneelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa! Hienoa jos jotain apinoitavaa on jo löytynyt :-)

      Poista
  23. kahdella arvalla mukana (liityin lukijaksi) ja musta joko Angry Birds tahi Tissis & solmutunika on suosikit! :)
    mä tavottelisin sitä lahjakorttia...

    VastaaPoista
  24. Olen täällä taustailevasti salaa ihaillut tuotoksiasi ja nyt oman blogin perustamisen myötä liityin myös lukijaksikin ihan virallisesti :) Mieleenpainuvin postaus itselleni on ollut "Amelie" ja ohjeet sen tekoon, ihan huippu kiva tunika!! Kahdella arvalla mukana (kun en tollona osaa kuvaa blogiini linkittää) :) Ja ehdottomasti tavoittelemassa sinun ompelustasi, mielellään vaikkapa juurikin tuota "Amelie" kesätunikaa (koossa 74 tai 80) värien suhteen olen kaikkiruokainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Tosi kiva kuulla, että jostain postauksestani on ollut jopa apua.

      Poista
  25. Yhdellä mukana. Taidan olla ensivisiitillä, tykästyin heti alempana olevaan itsellesi tekemään paitaan. Mahdollinen voitto kangasta, värillä ei niin väliä kun kaikkia laatuja käyttäjiä löytyy =)

    VastaaPoista
  26. Onnea blogisynttäreiden johdosta! 2-v. onkin hyvä ikä:)
    Löysin tänne jokunen kk sitten, ja jäin heti lukijaksi. Itselläni on melko samanikäinen tytär, joten nuo tyttöjen vaatteet kiinnostavat. Mutta ennen kaikkea täältä löytyi pari todella tarpeellista linkkiä, ja heti seuraavana päivänä kävinkin hakemassa myös itselleni tuon mainitsemasi nappilusikan! Kiitos vielä vinkistä:)

    Kumpikin palkinto (joko tytölle jotain koossa 98/104 cm) tai kyllä tuon lahjakortinkin äkkiä saisin tuhlattua, nyt kun on vielä ollut kankaanostolakkoakin pidemmän tovin takana...

    Aurinkoista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tästä se uhmaikä alkaa :-) Hauska kuulla, että nappilusikkavinkki on ollut hyvä. Hyvää pääsiäistä sinullekin!

      Poista
  27. Yhdellä arvalla mukana

    Myyrä-paita oli ihana.

    Tavoittelen ykköspalkintoa: tytölle 90 cm

    VastaaPoista
  28. Eka kertaa sun blogissa. Onnitelut vuosipäivästä! Ihania juttuja ja kiitos tuosta leggarinlahjeideasta! Toiveena paita pojalle, koossa 116 cm.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)